De vakken Economie en Management en Organisatie (M&O) zijn voor veel leerlingen van de middelbare school een uitdaging. Er is sprake van veel theorie die vaak niet de makkelijkste is, maar er moet ook veel gerekend worden en in die optiek is het ontwikkelen van sterke wiskundige vaardigheden ook belangrijk bij economie en M&O.

Inhoud bijles economie en/of M&O

Voor de vakken economie en Maatschappij en Organisatie hebben wij verschillende ervaren bijlesdocenten beschikbaar, waarvan een aantal economie studeert of zelf voor de klas staat. Bijlessen zijn bij Lector altijd één-op-één, wat de leerling de mogelijkheid geeft om al zijn of haar vragen te stellen, diep op de stof in te gaan en door te werken totdat alles helemaal duidelijk is.

Wij trachten onze bijlessen altijd zo goed mogelijk te laten aansluiten op de lessen die de leerling op school volgt. Mede daarom werken we ook graag met de lesmethode van de leerling zelf. Het is altijd prettig als de leerling bij de eerste bijles onze bijlesdocent al goed kan informeren over de onderwerpen die hij of zij moeilijk vindt en de knelpunten die hij of zij ondervindt. Afhankelijk van het onderwerp geeft de docent tijdens de bijles economie uitleg over de theorie en er wordt samen geoefend met het beantwoorden van vraagstukken en het maken van opgaven. Het voorbereiden op aankomende proefwerken en examens is uiteraard een belangrijk onderdeel van de bijlessen die wij geven. Hierbij kan onder meer gebruik gemaakt worden van examenopgaven van voorgaande eindexamens.

Voor wie bijlessen economie en M&O?

Onze bijlessen economie en Management en Organisatie staan helemaal los van de huiswerkbegeleiding, en zijn voor leerlingen van alle niveaus en leeftijden toegankelijk: van basisschool tot en met universiteit. Tevens kunnen deelnemers aan het staatsexamen bij ons terecht voor voorbereiding op onder meer deze vakken.

Duur bijlessen

Een bijles economie duurt 60, 90 of 120 minuten en vindt in beginsel wekelijks plaats. Wij werken niet met een minimum aantal lessen en er is ook geen sprake van een opzegtermijn. Voor een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Vakken

Natuurlijk geven wij ook bijles in andere vakken:

Wiskunde (A, B, C en D) Natuurkunde
Scheikunde Biologie
Algemene natuurwetenschappen (ANW) Economie
Management & Organisatie (M&O) Engels
Frans Duits
Nederlands Latijn
Grieks Geschiedenis
Aardrijkskunde Maatschappijleer
Filosofie Cultureel kunstzinnige vorming (CKV)
Informatica Rekenen en taal

Voor studenten (mbo, hbo en universitair) biedt lector Studiebegeleiding ook bijlessen aan in de vakken van de meeste studies. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je dat wij contact met je opnemen?

Stel ons je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.