Invulling bijles Engels

Een bijles bij Lector duurt standaard 60 minuten, maar een bijles van 90 of 120 minuten is ook mogelijk. Wij proberen onze bijlessen altijd zo goed mogelijk te laten aansluiten op de lessen die op school gegeven worden. We werken daarom dan ook graag met de methode die de leerling op school gebruikt, maar wij beschikken ook over veel extra oefenmateriaal en overzichten van de woordjes en grammatica. Onze bijlessen zijn volledig individueel, wat betekent dat elke leerling bijles volgt bij een eigen docent in een aparte ruimte.

Voor wie is bijles bedoeld?

Bijles Engels geven wij aan kinderen uit groep zeven en acht, scholieren uit alle leerjaren en alle niveaus van het voortgezet onderwijs (vmbo/mavo, havo, vwo) en tweetalig onderwijs (TTO), en aan kandidaten voor het staatsexamen en studenten.

Lector Studiebegeleiding heeft het keurmerk van de LVSi.

Vakken

Wij geven bijles in alle middelbare schoolvakken:

Wiskunde (A, B, C en D) Natuurkunde
Scheikunde Biologie
Algemene natuurwetenschappen (ANW) Economie
Management & Organisatie (M&O) Engels
Frans Duits
Nederlands Latijn
Grieks Geschiedenis
Aardrijkskunde Maatschappijleer
Filosofie Cultureel kunstzinnige vorming (CKV)
Informatica Rekenen en taal

Vestigingen en contact

De bijlessen worden gegeven één van de vestigingen van Lector Studiebegeleiding in Voorburg, Oegstgeest of Den Haag. Voor leerlingen van het Marnix Gymnasium te Rotterdam, het Gymnasium Haganum te Den Haag, de Gomarus Scholengemeenschap te Gorinchem en het Utrechts Stedelijk Gymnasium geldt dat zij ook bijles op school kunnen volgen bij Lector.

Voor een afspraak kun je contact met ons opnemen.

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je dat wij contact met je opnemen?

Stel ons je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.