Voorbereiden op eindexamen natuurkunde

Natuurlijk geven wij ook bijlessen natuurkunde aan examenkandidaten, ter voorbereiding op de schoolexamens of het CSE. Samen met de leerling wordt de belangrijkste theorie van het vak behandeld, en uiteraard wordt er specifiek aandacht besteed aan de onderwerpen die voor de leerling het moeilijkst zijn. Inzicht in voorgaande proefwerken of examens kan daarbij behulpzaam zijn. Desgewenst nemen wij ook contact op met de vakdocent om zijn of haar visie te vernemen. Ter voorbereiding op examens oefenen we specifiek met de opzet van examenopgaven. Zo kunnen we gebruik maken van opgaven van eindexamens van voorgaande jaren.

Waar is bijles natuurkunde te volgen?

Je kunt op al onze vestigingen terecht voor bijles natuurkunde. Neem contact met ons op via telefoonnummer 088- 2211444, of stuur via het contactformulier op deze website een e-mail aan de vestiging van je keuze.

Bijles andere vakken

Wij geven bijles in alle onderstaande vakken. Sommige vakken hebben hun eigen pagina met beschrijving van de bijles in dat vak. Klik daarvoor op de link. Voor de overige vakken geven wij ook huiswerkbegeleiding en bijles, maar hebben we geen aparte pagina met omschrijving.

NatuurkundeWiskunde (A, B, C en D)
ScheikundeBiologie
GeschiedenisEconomie
Management & Organisatie (M&O)Engels
FransDuits
AardrijkskundeLatijn
GrieksGeschiedenis
NederlandsMaatschappijleer
Rekenen en taalCultureel kunstzinnige vorming (CKV)
InformaticaAlgemene natuurwetenschappen (ANW)

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je dat wij contact met je opnemen?

Stel ons je vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.