Locaties bijles Nederlands

Wij geven bijles en huiswerkbegeleiding voor onder meer Nederlands op al onze eigen vestigingen (Den Haag, Voorburg en Oegstgeest) en op de scholen waar wij actief zijn (Den Haag, Rotterdam, Gorinchem en Utrecht). Voor meer informatie over onze vestigingen kun je bovenin het menu de betreffende vestiging selecteren. Daar staan ook de tarieven vermeld.

Inzage bijlessen via Points

Bij Lector Studiebegeleiding wordt gebruik gemaakt van het leerlingvolgsysteem Points. In Points zijn alle afspraken van de leerling in te zien, alsmede verslagen over de inhoud en de vorderingen die onze docenten bij elke bijles toevoegen. Uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de locatiemanager van de vestiging waar de bijles Nederlands plaatsvindt. Hij of zij is uiteraard op de hoogte van alle vorderingen en kan desgewenst contact onderhouden met de vakdocent of mentor op school en advies geven.

Keurmerk LVSI

Lector Studiebegeleiding heeft het keurmerk van de LVSI, wat onder meer betekent dat onze docenten voldoen aan diverse kwaliteitscriteria. De LVSI biedt tevens een klachtencommissie.

Bijles vakken

Wij geven bijles in alle onderstaande vakken. Sommige vakken hebben hun eigen pagina met beschrijving van de bijles in dat vak. Klik daarvoor op de link. Voor de overige vakken geven wij ook huiswerkbegeleiding en bijles, maar hebben we geen aparte pagina met omschrijving.

Wiskunde (A, B, C en D) Natuurkunde
Biologie Nederlands
Algemene natuurwetenschappen (ANW) Economie
Management & Organisatie (M&O) Engels
Frans Duits
Aardrijkskunde Latijn
Grieks Geschiedenis
Scheikunde Maatschappijleer
Filosofie Cultureel kunstzinnige vorming (CKV)
Informatica Rekenen en taal

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je dat wij contact met je opnemen?

Stel ons je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.