Bijles scheikunde / NaSk2

Als je moeite hebt met scheikunde en je naast de lessen op school ondersteuning nodig hebt, dan kun je bij Lector Studiebegeleiding terecht voor gerichte bijlessen waarin je al je vragen kunt stellen en je extra oefent met een ervaren bijlesdocent scheikunde. Je kunt zelf bepalen welke onderwerpen er tijdens de bijles behandeld worden: natuurlijk bereiden we je graag zo goed mogelijk voor op je volgende overhoring of examen, we vinden het verder ook belangrijk om gaten in je basiskennis weer op te vullen.

Hoeveel bijlessen scheikunde heb je nodig?

Bijlessen bij Lector vinden in beginsel wekelijks plaats. Je kunt kiezen voor een bijles van 60, 90 of 120 minuten. Het aantal bijlessen dat je bij ons volgt, kun je zelf bepalen. Sommige leerlingen kiezen er voor om af en toe een paar bijlessen te nemen als er overhoringen of examens naderen, anderen volgen een groot deel van of het gehele schooljaar wekelijks een bijles scheikunde om zo extra uitleg en oefening naast de lessen op school te hebben. Je kunt dus zoveel bijlessen volgen als je zelf wilt: we hebben geen minimumaantal en ook geen opzegtermijn. In overleg met de bijlesdocent wordt een tijdstip afgesproken dat jou schikt.

Voor wie zijn bijlessen bedoeld?

Wij geven scheikunde bijles aan leerlingen van alle niveaus van het voortgezet onderwijs, van vmbo tot en met gymnasium. Examenkandidaten en deelnemers aan het staatsexamen scheikunde kunnen uiteraard ook bij ons terecht voor examentraining of bijles scheikunde.

Een afspraak maken

Wil je een bijles scheikunde bij ons boeken? Neem dan contact op met de vestiging van jouw voorkeur.

Contact

Heb je een vraag of wil je dat wij contact met je opnemen?

Stel ons je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.