Update over onze dienstverlening

Op deze pagina houden wij u graag op de hoogte over de aanpassingen in onze dienstverlening.

Huiswerkbegeleiding en bijles

Ondanks de huidige lockdown gaan de huiswerkbegeleiding en bijlessen bij ons door. We zetten de begeleiding zoals u die van ons gewend bent echter online voort. Voor kwetsbare leerlingen blijft fysieke begeleiding op onze vestigingen wel mogelijk. De leerlingen kunnen gewoon hun huiswerk maken en krijgen van ons de extra ondersteuning die zij nodig hebben. Zo voorkomen we dat onze leerlingen -juist in deze lastige periode- achterstanden oplopen en zorgen we, in combinatie met de online lessen van de school, voor rust en structuur.

Examenjaarleerlingen

In lijn met het kabinetsbeleid blijft fysiek onderwijs voor examenleerlingen mogelijk. Daarnaast staan wij waar mogelijk op onze vestigingen klaar om (voor)examenjaarleerlingen te ondersteunen met huiswerkbegeleiding en bijles. Onze examentrainers en begeleiders blijven de leerlingen, ook in deze bijzondere tijd, met onverminderde inzet en enthousiasme begeleiden.

Bovenstaande maatregelen gelden tot en met 9 januari 2022. Onze begeleiding vindt vanzelfsprekend volgens de richtlijnen van het RIVM plaats en we treffen alle benodigde maatregelen.

Laatste update: 20-12-2021

Heb je een vraag of wil je dat wij contact met je opnemen?

Stel ons je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.