Vanaf woensdag 16 december zijn de volgende maatregelen bij ons van kracht:

  • Op onze eigen vestigingen in Den Haag, Oegstgeest en Voorburg, en op sommige schoollocaties, zijn examenkandidaten en zorgleerlingen welkom bij de (fysieke) huiswerkbegeleiding.
  • De huiswerkbegeleiding en bijlessen vinden verder online plaats.

Werkwijze online huiswerkbegeleiding
Alle scholen geven inmiddels digitaal onderwijs, en/of delen het (t)huiswerk voor de komende weken via bijvoorbeeld Magister of SOMToday. Aan de hand van deze informatie wordt door de coördinator van Lector een persoonlijke werkplanning voor de komende periode gemaakt, met een dagelijkse werkplanning zodat het voor de leerling én ouder(s) of verzorger(s) helemaal duidelijk is wat er die dag moet gebeuren.

Kunnen leerlingen tussen 14:00 uur en 17:00 uur terecht in één van onze digitale klaslokalen, waar altijd een medewerker van Lector aanwezig is. Dagelijks worden onder meer de voortgang, werkplanning en resultaten besproken. Tevens vindt er altijd een individuele digitale les plaats met één van de studiebegeleiders van Lector. Tijdens deze les, die via voor dit doel ontwikkelde software verzorgd wordt, bespreekt de studiebegeleider onder meer de planning en het gemaakte en geleerde werk, geeft uitleg, tips over de aanpak en behandelt vragen van de leerling. Deze les duurt inclusief verslaglegging in StudyAssist 25 minuten, meer informatie over huiswerkbegeleiding vindt u hier.

Zodra de scholen weer openen, vervolgt de huiswerkbegeleiding op de gebruikelijke wijze op één van onze locaties. De tarieven voor huiswerkbegeleiding vindt u hier.

Werkwijze online bijlessen
Onze bijlessen vinden eveneens tijdelijk plaats middels videoverbinding en digibord. Deze lessen duren zoals gebruikelijk 60 minuten. Klik voor meer informatie over onze bijlessen op deze link. De tarieven voor bijles vindt u hier.

Voor zowel huiswerkbegeleiding als bijles nemen wij op dit moment gewoon nog nieuwe leerlingen aan. Voor aanmelding of meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Heb je een vraag of wil je dat wij contact met je opnemen?

Stel ons je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.